TRENING U PARU

TRENING U PARU – Biti aktivan i redovno vježbati dokazano koristi našoj fizičkoj i psihičkoj dobrobiti a druženje nam kao društvenim bićima pomaže protiv osjećaja usamljenosti i koristi mentalnom zdravlju. Pa zašto onda ne iskombinirati to dvoje i pronaći si partnera koji dijeli s vama iste ciljeve? Nebitno da li je m/m, ž/ž ili m/ž kombinacija, u svakom slučaju će biti od koristi. Navodimo samo 5 razloga:
1. PRIJATELJSKO NADMETANJE- nitko od vas ne želi zaostajati za drugim tijekom treninga i to može pružiti dodatnu vrijednost treningu.

2. BITI ĆE ZABAVNIJE- iako je vrlo važno da kvalitetno/naporno odradite trening, također je bitno da se usput i dobro zabavite. Razgovor između serija i vježbi će sigurno pomoći u tome.

3. IMATI SPOTTERA- obično su težinski treninzi vrlo naporni i bitno je imati kvalitetnog “spottera” koji poznaje vas i vaše granice za onih zadnjih par teških ponavljanja. Također jedno drugom možete pomagati u tehnici izvođenja vježbi a da ne spominjemo dodatnu sigurnost od ozljeda i/ili nesreća tijekom treninga.

4. PRAĆENJE STRUKTURE TRENINGA- budući nas je većina “kriva” što smo stalno “na telefonima”, trening na način da čim jedno završi vježbu drugi počinje, pomoći će nam pri fokusiranosti i motivaciji.

5. RUTINA/NAVIKA- lako je pronaći izgovor za ne otići u gym kada sami trenirate ali ako imate partnera i dogovor, puno je teže otkazati i razočarati nekoga a vjerojatno bi nas i pekla savjest.

2023. © FIT-UNIT d.o.o. - Sva prava pridržana. | Pravila Privatnosti | Pravne Informacije