O nama

Naša tvrtka je ovlašteni zastupnik i distributer za dva europska premium brand-a u segmentu dodataka prehrani, AllNutrition i Trec Nutrition, te ekskluzivni distributer Shredline linije proizvoda dodataka prehrani za područje Republike Hrvatske i Republike Slovenije.

Budući nismo i ne želimo biti ”samo još jedni u nizu” prodavatelja dodataka prehrani, niti želimo raditi sa širokim spektrom proizvođača, nažalost počesto upitnih standarda kvalitete, odlučili smo se na drugačiji pristup te se koncentrirati isključivo na dva vrhunska proizvođača koji u vlastitoj ponudi imaju apsolutno sve što je potrebno svakoj aktivnoj osobi, iz kojeg god sporta dolazili, bili oni rekreativci, napredni amateri ili profesionalci.

Naša ponuda nije ograničena samo na dodatke prehrani već smo ju odlučili nadopuniti i proširiti sa ostalim bitnim aspektima sporta, prehrane i zdravlja općenito, kao što su planovi treninga i prehrane, savjeti i usluge nutricionista i fizioterapeuta, sportska odjeća i accessories, blog koji uključuje stručne članke naših zastupnika, partnera i suradnika te recepte za pripremu zdravih obroka. Sada je sve to našim klijentima i kupcima na raspolaganju na jednom mjestu a što do sada nije bio slučaj tj. nije se moglo naći na hrvatskom tržištu.

Uz neupitnu kvalitetu proizvoda koje nudimo, neizostavni i najbitniji dio naše priče su naši regionalni zastupnici te vanjski suradnici širom Hrvatske koji su redom stručne osobe u područjima svojeg rada sa potvrđenim rezultatima a koji su kao takvi i prepoznati u svojim lokalnim zajednicama.

Misija i vizija

Uz zajednički trud i suradnju, skupa sa partnerima koji su prepoznali naše ciljeve i želje, nastojati proširiti pozitivne stavove prema sportu i rekreaciji, potaknuti ljude na zdraviji način života te posljedično utjecati na duži i kvalitetniji život. Želja nam je da ljudi koji su nam poklonili i koji će nam pokloniti svoje povjerenje u bilo kojem segmentu našeg poslovanja, za svoj novac dobiju vrhunsku i primjerenu uslugu.

Kontaktirajte nas

Blog

PRIDRUŽI SE

Saznajte kako postati promotor, zastupnik ili službeni partner Fit-Unit Hrvatska.

2023. © FIT-UNIT d.o.o. - Sva prava pridržana. | Pravila Privatnosti | Pravne Informacije