Otvoren Samo Jako Shop – prva trgovina dodataka prehrani u Zagorju! Dostupni brendovi Allnutrition i TrecNutrition!

U velikom koraku prema zdravijem životnom stilu, Zagorje je dobilo svoj prvi shop s dodacima prehrani – Samo Jako Shop! Shop se nalazi u Zaboku, na adresi trg K.Š. Đalskoga 3!

Budite spremni, dobili ste pravu oazu za fitness entuzijaste i one koji žele ulagati u svoje zdravlje. Ovaj inovativni dućan nosi pečat vrhunskih brendova, a posebno se ponosi time što će nuditi proizvode renomiranih tvrtki – Allnutrition i TrecNutrition.

Raznolikost proizvoda za sve ciljeve

Ova trgovina pruža širok izbor dodataka prehrani, od proteina i vitamina do energetskih napitaka, prilagođavajući se potrebama svih, bez obzira na njihove specifične ciljeve i životne stilove.

Savjeti stručnog osoblja

Osim raznolikosti proizvoda, trgovina nudi i stručno osoblje spremno pružiti personalizirane savjete. Kupci će imati priliku konzultirati se s iskusnim stručnjacima koji će im pomoći odabrati optimalne proizvode za njihove fitness ciljeve.

Lokacija i radno vrijeme

Samo Jako Shop nalazi se u Zaboku na adresi trg K.Š. Đalskoga 3, a u planu je otvaranje i webshopa, čime će postati dostupan svima ne samo u Zagorju, nego i u čitavoj Hrvatskoj. Radno vrijeme trgovine je pon-sri-pet 11-19h, uto-čet 15-20h i subotom 8-14h.

Ovo je nevjerojatan korak naprijed za fitness zajednicu Zagorja, pružajući lokalnim ljubiteljima zdravog života mogućnost da pronađu sve što im je potrebno pod jednim krovom.

Neka otvorenje Samo Jako Shopa bude prilika za novo poglavlje u ostvarivanju zdravstvenih i fitness ciljeva a brendovi Allnutrition i TrecNutrition bit će vam izvrsni suradnici u tome!

2023. © FIT-UNIT d.o.o. - Sva prava pridržana. | Pravila Privatnosti | Pravne Informacije