Vilena Ljevar

trenerica grupnog fitnessa, sportski nutricionist

Osobna trenerica, trenerica grupnog fitnessa te sportski nutricionist, vlasnica obrta Fitphysique; to su nazivi na papiru i u državnim institucijama, no u mojim poslovnim knjigama, ja sam „Aktivni istražitelj“.

U stalnoj sam potrazi za novim znanjima, vještinama, znanstvenim istraživanjima  te opcijama kako ljudima približiti zdrav način života i učiniti ga zabavnim i najvažnije, održivim!

Osim treninga u teretani i on line coachinga te sastavljanja planova prehrane, pišem i članke za razne portale na temu zdravlja, treninga, fit recepte i lifestyle članke i u tome ispucavam kreativnost.

Sport sam zavoljela još kao mali borac, tae-kwon-do me osvojio već sa 6 godina a tek kasnije došla je teretana i weight lifting u koji sam se momentalno zaljubila i to je pokrenulo lavinu svega prije više od 10 godina.

Osim aktivnosti u zatvorenom, mašem navijačkim zastavicama za baš sve u prirodi. Hiking, rolanje, trčanje, bicikl, pa i obična šetnja su mi opravak za dušu.

Radno iskustvo i mnoga druga znanja stekla sam u Sparta gymu u Zagrebu ali nakon dosta godina tamo, početkom 2024. odlučila sam ući sama u svijet poduzetnika. Moj obrt tako  grabi svoje prve male-velike korake.

Radio postaja mi je uvijek na frekvenciji:  „Sui generis“, odnosno, svatko je drugačiji, poseban i dakle jedinstven, pa tako svaki moj klijent ima „svoju pjesmu“ po kojoj smišljamo „koreografiju“.

Ljudi su u konačnici, baš svi, spremni za velike stvari, jer svatko je glavni junak svog filma i nitko drugi nema privilegiju igrati baš tu ulogu! Motivacija koju trener pruža je najbolji pre-workout, za oporavak nakon treninga zadužen je nutricionist, a za pronaći najbolji pristup svakome upravo „aktivni istražitelj“.

To je možda i najljepši dio ovog posla, odigraš ulogu u nečijem životu i ako im se svidi scenarij ostaješ na setu i daješ sve od sebe da svaki put ispuniš očekivanja i uz te iste klijente postaješ sve bolja verzija sebe. Pa stoga, za sve one koji su i sami raspoloženi za malo istraživanja i nove scenarije, tu sam :

IG: https://www.instagram.com/fitphysique.hr/

FB: https://www.facebook.com/fitphysique.hr

Web: https://fitphysique-hr.systeme.io/sportska-obuka-i-nutricionizam

2023. © FIT-UNIT d.o.o. - Sva prava pridržana. | Pravila Privatnosti | Pravne Informacije