Ivan Ronkulin

Fitnes trener i nutricionist

Osoba sam koja je oduvijek bila zaljubljena u sport i aktivnosti. Od malih nogu sam se bavio jedrenjem u malim klasama (Optimist i Laser), a sada rekreativno trčanjem i trail biciklizmom.

Moja strast prema sportu dovela me je do otvaranja vlastitog fitness studija, gdje svakodnevno radim s ljudima motivirajući ih da postignu željene rezultate i poboljšaju svoje zdravlje.

Kroz svoje iskustvo u sportu i fitnessu, shvatio sam koliko je važna pravilna prehrana za postizanje sportskih rezultata i održavanje zdravog tijela. Zbog toga sam odlučio dodatno se educirati o nutricionizmu i postati certificirani nutricionist kako bih mogao pomoći drugima u postizanju njihovih fitness ciljeva.

U mom fitness studiju ne samo da vježbamo snagu i radimo na tjelesnoj kondiciji, već se također fokusiramo na pravilnu prehranu i nutritivne potrebe naših članova. Kroz personalizirane planove prehrane i savjete o zdravim prehrambenim navikama, pomažemo ljudima da održe zdravu i uravnoteženu prehranu.

Većina treninga u studiju su treninzi snage odnosno treninzi temeljnih obrazaca kretanja uz minimalno izolacijskih vježbi.

Ljubav prema sportu, fitnessu i nutricionizmu odražava se u mom radu i životu svakodnevno. Vjerujem da je kombinacija pravilne prehrane, redovite tjelesne aktivnosti i pozitivnog stava ključna za zdrav i sretan život, te se trudim svojim znanjem i iskustvom motivirati i educirati druge o važnosti zdravog načina života.

2023. © FIT-UNIT d.o.o. - Sva prava pridržana. | Pravila Privatnosti | Pravne Informacije