Dijana Kulaš (Urukalo)

X Form Fitness centar-vlasnica i fitness trenerica

Osobna sam trenerica i vlasnica X Form fitness centra u Šibeniku sa 20 godina iskustva u radu sa sportašima. Buduća sam profesorica kineziologije, smjer; kondicijska priprema sportaša.

Moje vježbanje i druženje sa dvoranom krenulo je jako rano. Nakon prestanka bavljenja plivanjem, sa 13 godina odlazim na grupni fitness koji je bio nalik satovima Jane Fonde ali imao je svoje posebne čari, dok je danas ipak sve puno drugačije. Fitness i sportska industrija su u međuvremenu otišli jako daleko ali podjednako imaju svoje ljepote i čari. Nakon pohađanja Reebok University škole stekla sam zvanje voditeljice aerobicpilates treninga te sam se usmjerila na grupni a kasnije i individualni pristup vježbanju. Educirala sam se u elitnoj školi snage STRONG FIRST za licenciranog trenera kettlebell-a i barbell-a. Također sam uspješno završila i elitnu školu Tacfit i TAD gdje sam stekla znanja i vještine bodyweight-a i clubbell načina treninga.

Kroz treninge upoznajem ljude, pomažem im da ostvare svoje želje i ciljeve a njihovi rezultati mi daju dodatnu motivaciju za rad i nove ideje.

2023. © FIT-UNIT d.o.o. - Sva prava pridržana. | Pravila Privatnosti | Pravne Informacije