Dejanira Žuklić

Body & Mind Factory Fitness studio-vlasnica i fitness instruktorica

Dolazim iz Malog Lošinja a moj rodni grad je Rijeka gdje sam i provela većinu svog života. Za sebe mogu reći da sam prilično svestrana osoba a čemu svjedoče moje obrazovanje i poslovna iskustva. Završila sam Filozofski fakultet – nastavnički smjer te sam predavala filozofiju u jednoj riječkoj gimnaziji i paralelno s tim, radila i sa djecom s posebnim potrebama.

Pri dolasku na Mali Lošinj uglavnom sam radila u turističkom sektoru na voditeljskim pozicijama, no moja najveća strast je oduvijek bio sport i bilo kakve vrste fizičke aktivnosti (balet, ples, odbojka, fitness, bodybuilding…) te sam odlučila otići korak dalje. Prekvalificirala sam se za nutricionista, osposobila za vođenje individualnih i grupnih treninga, položila seminare za dijagnostiku sportaša i rekreativaca, bodyweight seminar te sam upisala i prekvalifikaciju za fitness instruktora.

Sve poslovne odluke pokazale su se ispravnima s obzirom da danas imam svoj fitness centar sa mnoštvom zadovoljnih klijenata, a uz grupne i individualne treninge, izradu planova treninga i prehrane te online coaching, nedavno smo u ponudu uveli i tretmane limfne drenaže, anticelulitne i tretmane za mršavljenje, elektrostimulaciju mišića itd.

Iako živim u maloj sredini, zapravo sam znala/osjećala da će to jednostavno uspjeti. Zato nikada nisam niti pomislila na plan “B”, a još manje slušala što okolina o svemu tome misli. Iako se ponekad čini da su neki snovi nedostižni, ne postoji ništa na svijetu dovoljno ludo i besmisleno a da je neostvarivo ako se čovjek tome zaista od srca posveti. Slijedite svoju strast i zaista nikada u životu više nećete morati raditi.

Ukoliko vas zanima bilo koji aspekt naše ponude, slobodno mi se obratite a ja ću rado odgovoriti na sva vaša pitanja.

Samo jako i samo ljubav! 🙂

2023. © FIT-UNIT d.o.o. - Sva prava pridržana. | Pravila Privatnosti | Pravne Informacije