Marko Kutleša

Tauros Strength&Conditioning-osobni i kondicijski trener

Diplomirani sam stručni prvostupnik kondicijske pripreme sportaša a diplomirao sam na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Državni sam prvak u olimpijskom dizanju utega do 102 kg a uz brojne stručne tečajeve i certifikate, posebno bih istaknuo HKC-Hardstyle Kettlebell Certification i TRX Suspension Training Course. Dugi niz godina pa sve do 2012. godine, bio sam aktivni natjecatelj u Jiu-Jitsu i hrvanju te osvajač brojnih medalja i odličja.

Paralelno uz natjecateljsku karijeru, obnašao sam dužnosti kondicijskog trenera košarkaškog kluba “Osječki Sokol” i Hrvačkog kluba Osijek a također sam i privatni kondicijski trener nekoliko zapaženih hrvatskih Jiu Jitsu i MMA boraca. Kao jednu od najdražih, dodao bih i ulogu pomoćnog kondicijskog trenera Hrvatske košarkaške reprezentacije tijekom priprema za Europsko prvenstvo u Osijeku.

Svoje strpljenje, koncentraciju i predanost dokazujem i na biljarskom stolu gdje sam svojedobno osvojio i titulu kadetskog i juniorskog prvaka Hrvatske u biljaru.

 Tauros Strength & Conditioning je osnovan još 2008.godine te je jedan od najmodernijih fitness centara u regiji. U svojoj širokoj ponudi, nudimo usluge  funkcionalnog treninga za ljude srednje životne dobi, zatim Cross-fit treninge za naprednije vježbače a posebno volimo izdvojiti program Fit Kids treninga za djecu. Važno je napomenuti kako se svake godine u našem centru održava Hrvatsko prvenstvo u weightliftingu što samo po sebi govori o odličnoj opremljenosti našeg centra te smo domaćini mnogobrojnih edukacija domaćih i inozemnih predavača.

Trenutno u Tauros Strength & Conditioning fitness centru, treninge uz Marka vodi i njegova supruga Dejzi.

2023. © FIT-UNIT d.o.o. - Sva prava pridržana. | Pravila Privatnosti | Pravne Informacije